Welkom op AgoriaConnect

Het AgoriaConnect platform verbindt u snel en gratis met meer dan 200 kwalitatieve dienstverleners die u in uw digitale transformatie kunnen ondersteunen

laptop

Hoe vind ik de juiste dienstverlener?

Wilt u uw productie, Human Resources of juridische afdeling digitaliseren?
Droomt u over een nieuwe website of wenst u de User Experience / User Interface op uw platform te verbeteren?
Wilt u data verzamelen, verwerken en visualiseren? Wij stellen betrouwbare dienstverleners voor om uw projecten te begeleiden en dat in 15 expertisedomeinen van digitale transformatie!

Zoeken op expertisedomein

Dé tool om aanbieders van digitale oplossingen te verkennen

Dankzij AgoriaConnect vindt u snel de juiste dienstverlener voor uw digitale project. Mensen die begrijpen waar u naartoe wilt, die uw ambities brandstof geven en de skills hebben om u in de juiste richting te sturen.

Vindt uw dreamteam

Elke aanbieder op dit platform is lid van Agoria, werkzaam in België en heeft aantoonbare ervaring in het subdomein van uw project. Zo stelt u gemakkelijk uw dreamteam samen.

Goed op weg

Tijdens de race voor digitalisering heeft u een pit crew nodig waar u op kan rekenen. Via AgoriaConnect brengen we u in direct contact met de mensen die u nodig heeft.

Voorkom een valse start

Als technologiefederatie helpt Agoria u op weg. Wij zijn de objectieve partner die u de tools biedt die u nodig heeft voor een succesvolle start én finish.

Begin met zoeken

Waarom is samenwerken belangrijk?

index_personalized_results.png

“Digitale transformatie vereist samenwerking om succesvol te zijn. Er is namelijk meer energie en kennis nodig dan je organisatie heeft. De uitdaging is om de juiste partner(s) te vinden die je op dit pad kunnen vergezellen. Zonder samenwerking kom je er nu eenmaal niet!”

Yves Sarek,
Automation & Digitalisation Sales Support Manager, KSB

index_personalized_results.png

"Innovatie is de kern van ons bedrijf. Met klanten en partners die actief zijn in bijvoorbeeld drones, robotica of apps, maken wij het verschil. Initiatieven als AgoriaConnect helpen ons de juiste innovatieve externe partners te vinden om onze producten en diensten geleidelijk aan te transformeren."

Nicolas Roosens,
Corporate Innovation Manager, Vinçotte

Zoeken op expertisedomein

Hulp nodig?

Ontstaan van dit platform

Als digitale experts binnen Agoria, een federatie van technologiebedrijven, stellen we dagelijks een grote paradox vast: ondanks het uitzonderlijke aanbod van dienstverleners op digitaal vlak, ondervinden bedrijven grote moeilijkheden om de juiste partner te vinden voor hun digitale initiatieven.

Om hieraan te verhelpen lanceren wij AgoriaConnect, vrij toegankelijk, om iedereen in staat te stellen zijn project met de juiste partner en in de beste omstandigheden op te starten.

Vindt u nog niet wat u zoekt? Heeft u een andere vraag of suggestie? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Lies Vervaet

Project Leader

Benjamin Minard

Digital Expert

Carine Lucas

Senior Digital Expert