Systemen veiliger maken

Beveilig uw IT-infrastructuur en operaties om lekken of cyberaanvallen te voorkomen.

Attacks & Defence

Ga samen met deze partners na wat de zwakke plekken op het vlak van veiligheid zijn binnen uw organisatie en reageer effectief op eventuele dreigingen.

Human, Organisational & Regulatory aspects

Ontwikkel oplossingen die uw organisatie helpen om veiligheid in uw onderneming te managen en ervoor te zorgen dat u de bestaande regelgeving naleeft.

Infrastructure Security

Samen met deze partners verbetert u de veiligheid van de netwerken en andere infrastructuur waarop je bedrijf werkt.

Software & Platform Security

Met behulp van deze partners ontwikkelt u software en applicaties die veiligheidslekken vermijden en die ervoor zorgen dat uw datatoegang correct is afgeschermd.

Systems Security

Ontwikkel samen met deze partners digitale oplossingen om uw medewerkers te identificeren en de juiste toegangsrechten te geven. Deze bedrijven staan ook in voor de beveiliging van operating en gedistribueerde systemen.

Datacenter Infrastructuur

Deze partners zorgen er samen met u voor dat de infrastructuur van uw datacenter voldoet aan de eisen op vlak van toegankelijkheid, snelheid, capaciteit, energie en veiligheid.

Gedeelde Computer Infrastructuur

Centraliseer met behulp van deze partners bepaalde zaken in uw organisatie, zoals e-mail, ERP, webhosting, databases en opslag. Dit kan zowel in een publieke of private cloud.

alt text

Kan u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag verder!

Als sectororganisatie voor de maakindustrie, de digitale en de telecomsector vertegenwoordigt Agoria meer dan 2.000 bedrijven. We kunnen u ongetwijfeld een aantal interessante bedrijven voorstellen die u helpen om uw digitale ambities waar te maken.