Aan de slag gaan met AI

Gebruik technologieën om uw producten of processen slimmer te maken en tijd te besparen.

Beeldherkenning en -Verwerking

Vind een digitale partner die kan helpen bij de ontwikkeling van technieken om beelden te analyseren, er informatie uit te halen en ze te bewerken.

Data beheer en analyse

Het organiseren en opslaan van data binnen de onderneming en het mogelijk maken om er inzichten uit te verwerven.

Mens-machine Interactie

Focus op oplossingen die inzetten op de interactie van mensen met systemen. Deze partners helpen u onder andere met het uitwerken van user interfaces voor uw applicaties of het ontwikkelen van haptische systemen en chatbots.

Robotisatie en Autonome Systemen

Dankzij robotisatie, meestal ondersteund door artificiële intelligentie, kunnen bepaalde taken autonoom uitgevoerd worden. Deze partners kunnen u helpen bij de ontwikkeling van dergelijke autonome systemen.

Spraak- en Tekstherkenning

Zet AI in om spraak of tekst te herkennen, verwerken en interpreteren. Zo kan u bepaalde menselijke taken door technologie laten uitvoeren, waardoor uw processen efficiënter en uw producten slimmer kunnen worden.

Sensortechnologie en Communicatie

Deze digitale partners helpen u om gebruik te maken van sensoren die informatie verzamelen. Met die bruikbare signalen kan u vervolgens uw processen optimaliseren.

Slimme producten en systemen

Ontwerp en test samen met deze digitale partners slimme producten die inspelen op noden van je gebruikers, onder andere door gebruik te maken van sensoren en het Internet of Things.

Digitale strategie

Vind ondersteuning bij het uitwerken van een digitale visie en roadmap die een boost geven aan de richting die u met uw bedrijf uit wil.

Innovation & growth management

Laat u ondersteunen bij het selecteren en uitvoeren van succesvolle innovatieprojecten. Deze partners kunnen u alles bijleren over tools en methodieken als agile, lean, customer development, leadgeneratie & -conversie.

Robotisatie, autonome voert. & mobiele oplossingen

Deze partners kunnen u helpen bij het inzetten van robotica en zelfrijdende voertuigen. Zo kan u materialen verplaatsen zonder dat er een menselijke bestuurder aan te pas komt.

Sales & Marketing automation & analytics

Segmenteer klanten of producten via datacollectie, analysesystemen en automatiseringstools. Zo kan u op een veilige en privacyvriendelijke manier uw sales en marketingstrategie gerichter en persoonlijker aanpakken.

alt text

Kan u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag verder!

Als sectororganisatie voor de maakindustrie, de digitale en de telecomsector vertegenwoordigt Agoria meer dan 2.000 bedrijven. We kunnen u ongetwijfeld een aantal interessante bedrijven voorstellen die u helpen om uw digitale ambities waar te maken.