Marketing en sales optimaliseren

Boost uw verkoop door technologie (beter) in te zetten in uw marketing en sales.

Sales & Marketing automation & analytics

Segmenteer klanten of producten via datacollectie, analysesystemen en automatiseringstools. Zo kan u op een veilige en privacyvriendelijke manier uw sales en marketingstrategie gerichter en persoonlijker aanpakken.

Content Marketing

Ga aan de slag om hoogwaardige marketing content over meerdere kanalen en toestellen aan het juiste publiek op het juiste moment aan te bieden. Deze partners helpen u content te ontwikkelen en personaliseren.

Customer Experience

Maak samen met deze partners werk van uw klantervaring door de klantinteractie via meerdere kanalen te digitaliseren. Dat verhoogt de “customer intimacy” en verbetert zo de algemene ervaring.

E-commerce

Zet computernetwerken in om goederen aan te kopen of te verkopen. Deze partners kunnen zowel B2C- als B2B-bedrijven van a tot z helpen met het opzetten en onderhouden van hun e-commerce.

Traffic Optimisation

Deze partners kunnen u onder andere helpen met e-mail en mobiele marketing, Search Engine Optimization, Search Engine Marketing en Social Media Optimization. Zo kunt u (potentiële) klanten online nog gerichter bereiken.

Business model & go-to-market

Vind een partner die samen met u uw bedrijfsmodel in vraag kan stellen. Zo ontdekt u hoe u de meeste waarde voor uw klanten kunt creëren en leert u uw modellen opstellen die uw marktaandeel vergroten en efficiëntie verhogen.

alt text

Kan u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag verder!

Als sectororganisatie voor de maakindustrie, de digitale en de telecomsector vertegenwoordigt Agoria meer dan 2.000 bedrijven. We kunnen u ongetwijfeld een aantal interessante bedrijven voorstellen die u helpen om uw digitale ambities waar te maken.