Teams vlotter laten samenwerken

Laat collega’s efficiënter samenwerken door inzet van technologie.

Finance & Legal Digitaliseren

Maak samen met deze partners werk van toepassingen die tot betere inzichten in financiële of juridische data en workflows leiden, waardoor u efficiënter kan werken en betere diensten kan verlenen.

Human Resources Digitaliseren

Samen met deze partners ontwikkel je toepassingen die jouw HR-afdelingen kunnen helpen. Automatiseer administratieve taken en ondersteun complexe taken als aanwerving, onboarding en opleiding van medewerkers.

Productie Digitaliseren

Deze partners kunnen helpen bij de ontwikkeling van digitale toepassingen die bijdragen tot het verhogen van de productiviteit en verlagen van downtime.

Sales & Marketing Digitaliseren

Gebruik technologie om op een slimme manier consistent te communiceren over een waaier van kanalen, snel oplossingen voor te stellen aan klanten of prospects en tegelijkertijd uw sales- en marketingteams te ontlasten.

Supply Chain Digitaliseren

Deze partners kunnen u helpen om een beter zicht te krijgen op uw supply chain en het beheer van uw magazijnen en transportplanning te optimaliseren. Technologie helpt ook om uw onderdelen en producten continu te traceren.

alt text

Kan u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag verder!

Als sectororganisatie voor de maakindustrie, de digitale en de telecomsector vertegenwoordigt Agoria meer dan 2.000 bedrijven. We kunnen u ongetwijfeld een aantal interessante bedrijven voorstellen die u helpen om uw digitale ambities waar te maken.