Meer inzicht in uw data krijgen

Verzamel gegevens over uw klanten of processen en ga er op een slimme manier mee om.

Digitale strategie

Vind ondersteuning bij het uitwerken van een digitale visie en roadmap die een boost geven aan de richting die u met uw bedrijf uit wil.

Data beheer en analyse

Het organiseren en opslaan van data binnen de onderneming en het mogelijk maken om er inzichten uit te verwerven.

Predictive Maintenance & Conditioning Monitoring

Deze partners helpen met het ontwikkelen van oplossingen die op basis van verzamelde machinegegevens mogelijke fouten kunnen voorspellen of voorkomen.

Delen van data: MOM & MES

Ontwikkel samen met deze partners systemen om informatiestromen op de productievloer of tussen IT- en OT-systemen te automatiseren.

Business Process Automation

Binnen een bedrijf heeft u vaak heel wat repetitieve taken op op vlak van marketing, verkoop, financiën of workflow. Automatiseer samen met deze partners die taken om uw processen efficiënter te maken en tijd vrij te maken.

Data Integriteit

Naarmate meer apparaten met het internet worden verbonden, wordt het aangesloten ecosysteem steeds kwetsbaarder. Digitale oplossingen kunnen er dan voor zorgen dat de integriteit van de data gegarandeerd blijft.

Databeheer

Het is dan ook belangrijk dat uw bedrijfsdata compleet en consistent zijn, en dat u toegang hebt tot een masterdataset die op één bron afgestemd is. Deze partners kunnen u helpen bij het opstellen en beheren daarvan.

Data beheer en analyse

Het organiseren en opslaan van data binnen de onderneming en het mogelijk maken om er inzichten uit te verwerven.

alt text

Kan u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag verder!

Als sectororganisatie voor de maakindustrie, de digitale en de telecomsector vertegenwoordigt Agoria meer dan 2.000 bedrijven. We kunnen u ongetwijfeld een aantal interessante bedrijven voorstellen die u helpen om uw digitale ambities waar te maken.