Over AgoriaConnect

AgoriaConnect is in het leven geroepen om Belgische bedrijven te helpen bij hun digitale ambities. Intussen zijn meer dan 200 dienstverleners te vinden op het platform. Op AgoriaConnect vindt u makkelijk een partner die u kan helpen, en ontdekt u hun referenties, case studies en opleidingsaanbod indien beschikbaar.

Voor wie? AgoriaConnect is beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar externe expertise om een digitaliseringsproject mee vorm te geven of uit te voeren.

Hoe werkt het? Bij de digitalisering van uw onderneming is het niet altijd evident om de juiste gespecialiseerde dienstverlener te vinden. Ieder is immers vaak gespecialiseerd in specifieke (sub-)domeinen van digitalisering. Hoe weet u dan bij wie u voor welk project terecht kan? Daarom ontwikkelde Agoria AgoriaConnect:

1. Agoria heeft alle leveranciers in AgoriaConnect persoonlijk geverifieerd op vlak van expertise en ervaring. Zij moesten minstens één referentie op de Belgische markt kunnen voorleggen.

2. Dankzij slimme segmentatie en verschillende zoekmethodes, krijgt u meteen verschillende opties van dienstverleners voor uw specifieke digitale project.

3. U vindt meer informatie, referenties en use cases, en meteen de juiste contactgegevens voor de relevante dienstverleners zodat u meteen aan de slag kan.